Snälla Peter läs dina mail!
Har varit lite dålig på att hålla den här igång men händelser i världen ger mig inget val så jag måste fortsätta.

Det är så här att det är en mycket speciell film som just i detta nu håller på och spelas in på andra sidan jorden. Peter Jackson har äntligen tagit sitt förnuft till fånga och lämnat döda småflickor bakom sig och ger sig på nytt in i Midgård med svärdet i högsta hugg.

The Hobbit.
Kan inte bli dåligt tänkte jag när det stod klart i himlen att Peter var tillbaka. En man som lyckades med Sagan om ringen borde inte ha några problem att åter få rätt känsla och blanda det med rätt volym våld så det blir sådär härligt så det sprakar lite i hjärnan. Men det finns ett stort svart och jävligt obehagligt moln på himlen över Hobsala.

De flesta av er tänker antagligen redan samma sak nu när Mikael Persbrandt ska sätta ner sina poliskängor i det allra heligaste. Hittills har jag endast sett den här mannen i svenska "filmer" och det är inte mycket att förstöra till och börja med. Men nu är det ett multimiljon projekt som ligger i riskzonen här. Det kan bli så att en hel nation inte kan se karaktären Beron utan att tänka på Gunvald eller någon annan lam person som mannen här över har poträtterat.

Tänk er själva tillbaka till 2001 ni satt i biosätet och ni hörde Cate Blanchetts röst berätta om midgårds senaste historia och när kameran sveper över hobsala dansar Jan malmsjö in i erat synfält. Skulle någon kunna ta det på alvar?? Det var kanske att dra det till sin spets eller .....nej fan heller det är minst lika illa som att se Beron luffsa förbi kameran och väsa -Åh fy fan.

Det är vid såna här tillfällen man måste intala sig själv att det blir bra. Hålla en positiv attityd och be till filmgudarna. Kanske upptäcker Peter mina mail och följer mitt råd. Tejpa fast Persbrandt på en val och om han överlever kan vi sätta honom i vår filmindustri istället den är redan besudlad låt inte den Nya zeeländska bli det med.

Hur funkar folk?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0