Nä, inget 90-tal här inte

Det finns något som kallas tidskapslar där man lägger ner saker typiska för den tiden man lever i för att människor i framtiden ska få sig ett gött skratt när de får se storleken på dåtidens walkmans och liknande. Tanken slog mig när jag slog på tvn som man gör ibland och skulle se det nya humor/mat programet Landet brunsås.

Vilken otrolig dynga.
Det började med någon kass genomgång att mat har förändrats genom tiderna och att det inte fanns pizza i Sverige på 1800-talet. Okej jag tänkte visste inte männsikor det som bor här? Nja det var nog tänkt som ett skämt och visst skådespelarna hade ju 1800-tals kläder så det var nog tänkt som ett skämt. När man måste tänka så mycket är skämtet kört och inte roligt.
Sedan gick man igenom att den svenska tacon inte kom från Mexico till vad jag bara kan förställa mig folkets förskräckelse. Jag menar vem fan tror på alvar att våra tacos är genuint mexicanska?

Jag svalade detta och kollade vidare då en repporter kollade på någon burk med guacamole dipp och konstaterade att det bara var en 1% advokado i dippen. Detta gjorde mig skitförbannad, vad är det att sitta i tv och läsa innehållsförteckningen på matvaror. Vad den scenen i programet sa till mig var följande.
-Nu ska vi vad du är för dum att läsa själv här.
Man bara utgår ifrån att folk är idioter. Visst jag ska inte kasta sten i glashus här men ändå.

Åter till tidskapseln, Henrik schyffert. Som då är skapare till detta och andra meningslösa såkallade "humor" program.
Borde vi inte ta och gräva upp en 1990-tals tidskapsel och trycka ner honom i den. Han verkar ha fastnat i den tiden och allt han gör är att tjatta om den tiden. Tänk vilken överaskningen människorna eller aporna skulle ha om hundra år när de öppnar kapseln och får en livslevande 90-tals människa med på köpet.
I och för sig om nu utvecklingen går framåt kommer han inte vara långlivad men då skulle våra händer vara rena.

Hur funkar folk?

Kommentarer
Postat av: Targar

Lång och slöglodde på detta en lördag. Funkade perfekt som slötittande:P

2010-02-03 @ 15:28:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0